2019. 02. 26., kedd, 13:09

Egyenesen Villányból érkezik a Deseda Kapuja márciusi sztárvendége

Az előző hónapok teltházas eseményei után nem volt kérdéses, hogy márciusban is megrendezi borvacsora estjét a Deseda Kapuja étterem. A március 5-i eseményen a Stier Pincészet díjnyertes borai vendégeskednek Somogyaszalóban, egyenesen a Villányi borvidékről. 

Az ételek-italok mellett a művészet is szerephez jut, a vacsora Pintér Zoltán „Túl a Deseda Kapuján” fotókiállításának megnyitója is lesz egyben, és egy interaktív borkvízre is sor kerül. Hogy szakavatott kezekben haladjon az est, Palancsa Laci moderálja a programokat.

 

 

De lássuk mivel készül a konyha a Stier Pincészettel karöltve!

Welcome drink

Cimbora 2017 - Muscat Ottonel gyöngyözőbor

Előétel
Libacomb rilette reteksaláta kupakkal, fekete sóval és pirított édes brióssal

Villányi Kékfrankos Rosé 2018
Az év legjobb rosé bora / Miklós-napi Borverseny

Leves
Gyöngytyúkleves fonnyasztott salátával és metélőhagymás, sült májgombóccal

Főétel
Sertéspofavadas hajdinás zsemlegombóccal, fafüle gombával, lencsével és rozmaringhabbal

Villányi Merlot 2011 / TOP 100 – Magyarország legjobb vörösbora 2018

VAGY

Lepkepisztráng zsenge szívsalátával, grillezett zöldspárgával, vajmártással és sós citrommal

Villányi Sauvignon Blanc 2018

Desszert
Csokoládémousse gránát almával, pisztáciával és habcsókkal

Villányi Cuvée 2012 / TOP 100 magyar bor, Villányi Borverseny Aranyérem 2015 

 

Innét érkeznek a borok március 5-én

Ha szeretnétek végigélvezni ezt a különleges vacsorát, foglaljatok asztalt a 70/369-6948 számon!

 

Ha szeretnétek mindezt ingyen, játsszatok velünk, egy páros vacsorát sorsolunk ki a résztvevők között!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: