2019. 02. 12., kedd, 14:39

Valentin-napi csokor trendek Kaposváron - Hódítanak a szívecskék és a macik!

Nyakunkon a Valentin-nap, a férfiak pedig már sorban állnak a virágárusoknál, hogy meglepjék kedveseiket február 14-én. Éppen ezért gondoltuk, körbenézünk nektek, hogy milyen csokrok hódítanak 2019-ben Kaposváron. 

Hamupipőke doboz

 

 

Ha egy kicsit mesébe illő ajándékkal szeretnétek meglepni a párotokat, akkor szuper választás lehet ez az "üvegdoboz" szerű mini rózsacsokor, ami a Hamupipőke mesék rózsájára emlékezteti az embert. 

 

Maci virág

 

 

Ha elrugaszkodnátok a megszokottól, vagy a szerelmetek szereti a plüss állatokat, akkor most ezzel a virágkölteménnyel két dolgot is ki tudtok pipálni egyszerre!

 

Virágdoboz tortával

 

 

Ha édesszájú az 'asszony' tökéletes meglepetés lehet neki a virágdobozzal kérhető kis szívecskés torta, ráadásul így a pár mindkét felének jut az édességből, ha csak nem túl falánk valaki....

 

Szíveken a hangsúly

 

 

Ha az igazán romantikus vonalat szeretnétek erősíteni a szerelmesek napján, akkor ennek a tökéletes kivitelezése az a virág, amit szív alakba rendezett csokorként adtok párotoknak. 

 

A klasszikus

 

 

A klasszikussal sosem lehet mellélőni, ezért ha nem akarjátok 'túltolni' a dolgot, a legegyszerűbb egyben legjobb választás mindenképpen egy rózsákból álló csokor az idei évben is!

 

Gyönyörű csokrokat lehet kapni a városban, és nem csak Valentin-napon, éppen ezért mi még mindig azt mondjuk, hogy nem csak ezen a jeles napon kellene meglepni párotokat vagy kimutatni számára az érzéseinket!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: