Beküldés

2019. 02. 08., péntek, 11:00

Kaposvárra jönne az egyik legnagyobb önkiszolgáló mosoda

Franchise partnereket keres városunkban is a Bubbles mosodahálózat.

Kaposvárt is feltűzte térképére a Bubbles, hiszen a népszerű önkiszolgáló mosodalánc terjeszkedni szeretne, és Franchise partnerek segítségével az országban minden nagyobb városban megjelenne, köztük Kaposváron is.

 

 

Oldalukon most megjelent egy felhívás, melyben részletesen leírják, hogy milyen feltételek szükségesek a partnerséghez, miért jó ez a partneri viszony mindkét félnek, és kiket tekintenek ideális társnak.

 

 

A Bubblesről egyébként annyit kell tudni, hogy Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata, melynek üzleteiben nagyméretű mosó- és szárítógépekkel nagyjából 1 óra alatt lehet akár több zsáknyi ruhát is kimosni és megszárítani. A folyamat teljesen önkiszolgáló, személyzet nélkül működik, viszont mosószer és öblítő a helyszínen a rendelkezésünkre áll. A Bubbles üzletek általában non-stop működnek, nem túl drágák, és az ország számos pontján megtalálhatóak, kivéve Kaposvárt, amely úgy tűnik, a következő hetekben-hónapokban akár változhat is, más kérdés viszont, hogy mennyire lenne egy ilyen üzletnek létjogosultsága városunkban.

 

Mit gondoltok, kell egy ilyen mosoda Kaposvárra, és ha igen hova?

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!