2019. 02. 07., csütörtök, 16:48

Jöhet egy Maserati 3 ezer forintért? Simán megoldható!

Nem is kell annyira messze menni érte.

Na jó, azért kicsit túloztunk, bár attól függ, ki mit ért a messze alatt, a sarki kocsmát, vagy az Egyesült Arab Emírségeket. Mert bizony csak idáig kellene utazni a szépségért, egészen pontosan Dubajba, ahol egy roncstelepről lehet elhozni a járgányt, több száz társával egyetemben.

 

 

Rengeteg roncstelepi képbe botlottunk ugyanis, amelyek Dubaj egyik legnagyobb lerakójából származnak, ahol hegyekben állnak a luxusautók, jobb sorsra hivatva. Dubajban ugyanis nem szokás megjavíttatni az összetört darabokat, és ugyan bőven van rommá tört Ferrari és Mercedes, amelyek már csak maximum alkatrésznek lehetnének jók, akad olyan drágaság is, amely egy karcolás miatt lett leselejtezve.

 

 

Ilyen például az a Maserati is, amelyet a címben említettünk, és fentebb láthattok is. Ezért a kék szépségért ráadásul nem többet, mint átszámítva három ezer forintot kérnek jelenleg, és mindössze az oldala van megkarcolva. Az autókért licitálni lehet egy weboldalon, ahol naponta újabb jószágok várják jobb sorsukat, és nem nagyon kérnek értük sok pénzt, ami reális, hiszen ki venne épp Dubajban egy leharcolt álomautót? 

 

Viszont ha a jövőben épp arra tekeregtek, mindenképp nézzetek be!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: