Beküldés

2019. 02. 06., szerda, 11:12

Végre! Törölhetjük megbánt Messenger üzeneteinket!

Szerdán minden felhasználónál aktiválták a funkciót.

Igen, tudjuk, sokszor elmondtuk már, ám nem rajtunk múlott, hogy a Facebook addig húzta a dolgot ameddig csak lehetett. Szerdán aztán végre belőtték a törlés lehetőségét minden felhasználónál, így mostantól el tudjátok tüntetni a nem kívánatos üzeneteiteket!

 

Csak koppintsunk a törölni kívánt üzenetre, és mehet is az eltüntetés!

Viszont nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen csak a küldést követő 10 percen belül tudjuk törölni, ráadásul nem is nyom nélkül. A Messenger ugyanis meghagyja a helyét tettünknek, így nálunk és a címzettnél is megjelenik egy “Eltávolított üzenet” felirat, amely után aztán lehet majd magyarázkodni…

 

A törlés nyoma megmarad

Egyszerűbb tehát kétszer is átgondolni, mit és kinek szeretnénk írni, mert ugyan a funkció a törlésre jogosultságot ad, ám a magyarázkodást így sem tudjuk elkerülni sőt, szerintünk sokkal rosszabb helyzetbe hozhatjuk magunkat a törlési lehetőség alkalmazásával.

 

Szerintetek segít?

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!