2019. 01. 30., szerda, 15:48

Fejlesztenéd vállalkozásod néhány eszközzel? Egy kaposvári cég most segíthet neked megszerezni őket!

Egészen egyedi ötlettel rukkolt elő a Grenke Dél-Dunántúli szervezete, melynek lényege, hogy szinte bármilyen eszközt, amelyre csak egy vállalkozásnak szüksége lehet beszerzi, majd tartósan bérli, lízingeli azt számukra.

A kis- és középvállalkozóknak jelenthet ugródeszkát a Grenke egyedi lízing szolgáltatása, melynek segítségével jelentős fejlődés érhető el a szükséges berendezések terén. Képzeljük csak el, nem kell egy összegben kipergetnünk milliókat mondjuk egy szükséges számítógépre az irodába, hanem csak felkérjük őket, hogy szerezzék azt be nekünk, mi pedig idővel szépen visszafizetjük. Kinek ne érné meg?

A Grenke egyszerű és gyors ügyintézéssel csábítja magához partnereit, akiknek személyre szabott tartós bérlet-lízing ajánlatokat készít. Eme ajánlatok segítségével költségeket takaríthatunk meg, csökkentik az adóterheket, és akár a teljes gépparkot fejleszthetjük egy hirtelen, nagyobb beruházás nélkül.

 

 

Eszközök terén pedig elég széles körben mozognak, az ipari és hagyományos számítástechnikai eszközök, az irodatechnikai eszközök és a vizuáltechnikai eszközök ugyanúgy megtalálhatók náluk, mint például a tolmácsgépek, telefonrendszerek vagy biztonságtechnikai eszközök, végülis mindent, ami elektromos eszköz, de ha kell akár kész telephelyeket húznak fel konténerekből. Fontos infó még, hogy a cég 200 ezer forinttól kezdődően szinte bármit beszerez, amelyhez ráadásul nem is kérnek kezdőrészletet sőt, nem csak a kis és középvállalkozók és cégek de akár kezdő egyéni vállalkozók is igénybe vehetik a lízing szolgáltatásukat, ha már van egy teljesen lezárt évük.

 

Részletek és további információk Facebook oldalukon.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: