2019. 01. 24., Csütörtök, 15:49

Kaposváron is elindult az Enni adok - Enni kapok mozgalom!

Október végén írtunk az országban már elterjedt Enni adok - Enni kapok dobozokról, amelyekből Kaposváron sajnos még nem volt, bár most úgy látszik, a kezdeményezés  egyik formája hozzánk is elért.

Az alapkoncepció az, hogy bárki kifizethet egy adag ételt a kezdeményezéshez csatlakozott kaposvári éttermekben és gyorséttermekben, ahol 1-1 jelöléssel tudatják is a rászorulók számára, hogy hány ilyen fogást ajánlottak fel. 

A Facebookon szerveződött csoport még nagyon gyerekcipőben jár, pár tag csatlakozott csak hozzá és sajnos még olyan vendéglátóegységről sem tudni, aki beszállt volna a programba. 

Az éttermeknek sem kell aggódniuk, hiszen ha nem 'fűlik hozzá a foguk', hogy hajléktalanok üljenek be a a fizető vendégek közé, akkor van egy olyan opció is a kaposvári Enni adok - Enni kapok kezdeményezésben, hogy elcsomagolják a felajánlott ételt, mások pedig eljuttatják azokat számukra. 

Ha ti is szeretnétek csatlakozni, vagy ismertek olyan egységet ami szeretne részt venni a programban, itt találjátok a csoportot!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: