Ez most cseppet sem áprilisi tréfa! Tibi atya érkezik városunkba!

2019. 01. 24., Csütörtök, 13:29

Ez most cseppet sem áprilisi tréfa! Tibi atya érkezik városunkba!

Persze, szoktunk viccelődni bolondok napja alkalmából, de azért az átverés-áradatot nem januárban indítjuk útjára, így tessék nekünk hinni, ha azt mondjuk, április elsején Tibi atya érkezik városunkba!

Az ország legismertebb papja misét tartani jön megyeszékhelyünkre, de természetesen nem hagyományos miséről van szó, de még csak nem is vad piálásról - amit egyébként az öregből simán kinéznénk - hanem egy előadásról, amit a pap egyik megalkotója, Tóth Máté tart majd a Hotel Dorottyában.

Annak pedig aki nem ismerné az atyát, némiképp felvázoljuk, miről is lehet majd hallani okosságokat áprilisban. Tibi atya Facebook profilja 6 évvel ezelőtt indult országhódító útjára, egyfajta görbe tükröt állítva az ország lakossága elé szorta követőire a jobbnál jobb poénokat és képeket, amiktől nagyon gyorsan, hatalmas rajongótábort épített ki magának (jelenleg 1.3 millió ember követi!). A rajongás pedig nem csak annyiban nyilvánult meg, hogy rommá lájkolták a “pap” posztjait, hanem minden megnyilvánulását aktivitás követte, amikből előbb egy kocsma, majd pedig egy saját fesztivál nőtte ki magát, bizonyítva az ötletgazdák brandépítési képességeit.

Azt, hogy mindezt miként vitték véghez, hogyan sikerült ekkora, és ilyen aktív közösséget megalkotni, valamint hogy milyen jövő elé néz az online marketing világa, április elsején megtudhatjuk Tibi Atya miséjén, az ötletgazda, egyben a Humbák Művek ügyvezetőjétől, Tóth Mátétól a Hotel Dorottyában. Részletek és jegyvásárlás EZEN a linken!

Mi tuti ott leszünk, hát ti?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: