2019. 01. 16., Szerda, 10:24

Kell ennél nagyobb motiváció? Gerinctörés után hozott tető alá egy 10/10-es gyakorlatot!

Egészen elképesztő életutat járt be Katelyn Ohashi amerikai tornász, akiről most az egész világ beszél.

A most 21 esztendős leányzó karrierjét 12 éves korától jegyzik, több országos bajnokságot is nyert különböző tornász szereken, 16 évesen már arról szóltak a hírek, hogy a 2016-os riói olimpia egyik fő esélyesei közé tartozik. Ekkor jött azonban több sérülés, előbb vállát, majd 2014-ben a gerincét kellett megműteni, melyet követően már nem tudott ugyanolyan szinten versenyezni, állandó fájdalmai voltak és testileg-lelkileg teljesen összetört. 

Tanulmányait azonban folytatta, Kaliforniában járt egyetemre, apránként összeszedte magát, és újra sportolni kezdett, mégpedig az egyetemi tornász csapatban, ahol a hétvégén az Under Armour országos versenyén bemutatta az alábbi gyakorlatot.

Ha nem tudnánk Katelyn történetét, el se hinnénk, hogy ez a lány, aki egy hibátlan, 10/10 pontos gyakorlattal végül megnyerte csapatának a versenyt, felrobbantotta a stadiont, majd az internetet, korábban még úgy gondolta, soha nem tér vissza a sportágba. A tornász azonban nem adta fel, és most mindenki róla beszél, mi pedig csak ámulunk és bámulunk, hiszen ilyen gyakorlatot még soha nem láttunk.


Tessék utánacsinálni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: