2019. 01. 10., Csütörtök, 12:00

Egy újabb csalás szedte kaposvári áldozatait! Nem keres az Adidas nagyköveteket az Instagramon

Lépten-nyomon botlottunk a képmegosztón olyan posztokba és sztorikba, melyeken az Adidas Ambassador programjának felhívása látható, nem akármilyen ajándékokat felajánlva a megosztók számára.

Tudjuk, hogy most sok követőnket és barátunkat fogunk elkeseríteni, de nagyon úgy tűnik, hogy egy csúnya kis átverésnek dőltek be, hiszen az Adidas sem Magyarországon, sem pedig Európa más országaiban nem indított Ambassador vagyis nagykövet programot, így teljesen feleslegesen osztottátok meg a kért posztot, nem fogtok részesülni az ajándékokból.

Az első poszt, amely felütötte a fejét az adidasambassadormagyarország Instagram oldalán tűnt fel néhány nappal ezelőtt. A kép szerint 100 embert választanak ki a megosztók közül, akik képviselhetik majd a világmárkát hazánkban, mindezt pedig úgy, hogy ingyenes kollekciókat kapnak havonta az Adidas új cipőiből és ruháiból, idő előtti betekintést ígérnek az új termékek közé, valamint néhány kupon és előny is jár a nagyköveti poszt mellé. Mindezért csak a képet kellett megosztani és az oldalt követni, amely nem túl sok elvárás egy ilyen pozícióért cserébe. Kár, hogy kamu az egész.

A kép vírusként terjedt az Instán, nem is csoda, ha gyorsan kételyek merültek fel a hitelességét illetően. A megosztó oldal természetesen hasított, rengeteg új követőt szerzett, és még annál is több likeot, ám a csalóknak általában nem túl sokáig érik a banán, le is törlődött nemrégiben oldaluk az Instáról. Igaz nem adták fel, újrakezdték az akciót csak ezúttal infulencermagyarország név alatt, ám tőlük se várjunk ilyen elképesztő nyereményeket, továbbra is csak egy vicces kedvű like és követővadász trollal van dolgunk, akinek semmi köze az Adidashoz. Ha az egyik világmárka hasonló programot indítana, arról biztos, hogy mi is beszámolnánk, addig viszont ne nagyon dőljetek be az ilyen böszmeségeket ígérő csalóknak!

Nektek melyik haverotok dőlt be?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: