2019. 01. 08., Kedd, 10:31

Tekerd már össze a tévéd! - Forradalmi terméket dob piacra az LG

A tech rajongók ünnepe kezdődött meg Las Vegasban a CES által, ahol évről-évre a világ legnagyobb márkái mutatják be a következő időszakra tervezett termékeiket, amelyek között bőven vannak olyanok, amiktől eldobjuk az agyunkat.

Ilyen például az LG új tévéje, a Signature Series OLED TV, amelyre nem is a 65 hüvelykes képátlójától, a 4K felbontásától, a Google és Amazon asszisztensétől vagy az Apple AirPlay technológiájától figyeltünk fel, hanem mert fel- és letekerhető. Bizony, akár csak a redőny, amit reggelente felhúzunk, úgy működik az LG új tévéje is, kivéve azt, hogy mindehhez csak egy gombnyomásra van szükségünk.

A televízió az alsó, hangsugárzóként is funkcionáló részben tűnik el, ahová az OLED panel feltekeredik, ráadásul válogathatunk is, hiszen ha csak kis háttérvilágításra vagy néhány információra van csupán szükségünk, akkor a tévé negyedét is láthatjuk.

Ha pedig azt gondolnánk, hogy ez a tekergetés a kijelző rovására megy tévedünk, hiszen az LG tesztjei szerint 50 ezer alkalom után lehet csak észrevenni némi változást a kijelzőn, ami napi egy ki-bekapcsolásnál 34 évnyi használatot jelent. Az ára viszont nem lesz túl barátságos, az előrejelzések szerint több mint egy millát kell kipengetni a drágaságért. A varázslatos képminőségről írni nehéz, beszéljenek helyettünk inkább a videók.

A mi nappalinkba azért elférne...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: