2019. 01. 08., Kedd, 15:54

Ezeket a filmeket nem hagyhatod ki 2019 első felében!

Az idei év sem lesz unalmas a filmrajongók számára, hiszen a 2019-es év is tele lesz újdonságokkal, rebootokkal, szuperhősökkel, mesékkel és akciókkal! Az egész évet egyetlen cikkben nem is tudnánk lefedni sőt, annyi filmet várunk, hogy az év végére már a fél fizetésünket a mozi pénztárainál fogjuk hagyni… Azért, hogy kicsit megkönnyítsük a választást, minden hónapból kiválasztottunk egy alkotást, amelyet szinte kötelező jelleggel, minden mozirajongónak látnia kell.

Ha január akkor: Üveg

Immár két évtizede húzódik az M. Night Shyamalan által megálmodott világ bemutatása, hiszen ennyi idő telt el, mióta megismerhettük a Sebezhetetlen David Dunn-t (Bruce Willis) és nemezisét Elijah Price-t (Samuel L. Jackson). Azok után, hogy 2016-ban Kevin (James McAvoy) is debütált a vásznon, végre elérkeztünk a három különc harcához, ahol majd a különleges képességekkel felruházott régi-új karakterek fogják összemérni erejüket. Várós! 

Februárban folytatódik a Lego kaland!

Az első rész 2014-es megjelenése után már tudni lehetett, hogy ennek bizony lesz még folytatása. Először érkezett egy kis spin-off a Lego Batman jóvoltából, azonban februárban jön végre a folytatás, mely során az első részben megismert Emmettre hárul ismét a világ megmentése. Reméljük ezúttal is minden szipi szuperül sikerül! 

Márciusban érkezik a Marvel legerősebb hőse: Marvel kapitány

Nagyon szorosra húzta az ütemet a képregényóriás, hiszen két hónapon belül duplázik, amely elég szokatlan tőlük. Mindjárt az első tavaszi hónap során mutatkozik be az univerzum talán legerősebb hőse Marvel Kapitány, aki egy eredetsztorival érkezik, melyből azért mélyebb betekintést nyerhetünk, hogy mit várhatunk a Bosszúállókhoz csatlakozó hősnőtől Thanos ellen.

Áprilisban kontrázik a DC: Shazam!

Az Aquaman sikerén felbuzdulva csak még inkább várjuk a hamvaiból feltámadni látszó DC részéről következő szuperhősüket Billy Batsont, aki a varázsigét kimondva azonnal a sebezhetetlen Shazammá változik! Az előzetes alapján megint egy kiemelkedő és némileg poénosabb alkotással jelentkezik a stúdió, ami felüdölésként hathat a komor univerzumban. 

Jön a végjáték: Bosszúállók 4.

Kell erről bármit is írnunk? Thanos alaposan kicsinálta kedvenc hőseinket, így tűkön ülve várjuk már a folytatást, hogy miként állnak fel hamvaikból Vasemberék. Ugyan az előzetesből sokat nem tudunk meg, annyi viszont bizonyos, hogy Hangya és Marvel kapitány is azon lesz, hogy valahogy visszájára fordítsák Thanos csettintésének hatását, és az univerzum fele visszatérjen az élők sorába.

John tovább gyilkol májusban: John Wick 3.

Nem kell túl sok ahhoz, hogy a világ egyik legképzettebb bérgyilkosa ismét áldozatait szedje. Az első rész sikere után a második epizód során sem adták alább, így nem volt kérdés, hogy trilógia válik majd Keanu Reeves történetéből. Ráadásul ezúttal kap egy rendkívül bájos társat is maga mellé Halle Berry személyében, így már szinte biztos, hogy erre is foglaljuk majd előre a jegyünket.

Júniusban kívánhatunk a dzsintől! Aladdin

A mese, amely mindenkinek a szívét elrabolta, az idei évben élőszereplős feldolgozást kap, ráadásul az első képekből ítélve nem is akármilyet! A szereposztás talán legnagyobb neve Will Smith, aki majd a kék dzsint alakítja, és főhősünk életét hivatott megkönnyíteni, és a bájos hercegné szívét meglágyítani.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: