2018. 12. 30., Vasárnap, 11:14

Menhelyi kutyákat pimpel fel egy kaposvári csapat, hogy könnyebben gazdára találhassanak

Ebben leld örömöd - így hívják az új kaposvári kezdeményezést, melynek célja, hogy menhelyi kutyáknak segítsenek gazdára találni. A kreatív fiatalokból álló csapat egy egészen egyedi folyamatot dolgozott ki, hogy vonzóbbá tegyék az elárvult ebeket a leendő gazdik számára.   

A módszer lényege a következő: az adott héten, a menhelyről kiválasztott ebeket a kezdeményezéshez csatlakozott partnerek veszik kezelésbe - akik között található állateledel bolt, kutyakozmetika, profi fotós, karikaturista -, így először kutyakozmetikushoz kerülnek, majd egy profi fotós kamerája elé.

Hogy a külsőn kívül magukat az ebeket is jobban megismerhessétek, ők maguk fogják elmesélni a történetüket egy-egy Csiky-s színész szinkronhangjával.

Itt nem áll meg a történet, arra is nagy hangsúlyt fektet a csapat, hogy magát a kutyatartást is megkönnyítsék. Ehhez egy kezdőcsomagot adnak, a kutyatartáshoz nélkülözhetetlen hozzávalókkal. Sőt még ennél is tovább mennek, a partnerek különböző kedvezményeket biztosítanak az örökbefogadó gazdáknak. 

Elképesztően jó, hogy ahogy a jóérzés és a kreativitás így egymásra talált ebben a projektben, sok sikert kívánunk hozzá!

Kövessétek őket Facebookon és Instagramon, ahol végigkövethetitek a történeteket, vagy akár szerető társra találhattok! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: