2018. 12. 27., csütörtök, 12:41

Best of kaposvári rendőrségi hírek 2018

Kékhír fronton nem volt semmi a 2018-as év Kaposváron és környékén, csak úgy kapkodtuk a fejünket a hülyébbnél-hülyébb sztorikon és a filmbe illő bűncselekményeken. Felidézvén az idei év legprózaibb eseteit, készítettünk egy kis válogatást. Jó szórakozást!

Fel szerette volna vidítani a kaposvári böriben ülő élettársát, füvet küldött neki

Egy nő próbálta meg felvidítani kedvesét, aki a kaposvári börtönben tölti büntetését azzal, hogy némi marihuánát próbál meg becsempészni neki egy apró kis tubusban. 

A vádlott ismeretlen személytől kannabiszt tartalmazó növényi törmeléket vásárolt, melyet egy fém tubusba rejtett, és az élettársának címzett csomagban postán elküldte a börtönbe.

Bármennyire is leleményes volt, a börtönben a csomag átvizsgálása során a biztonsági felügyelő megtalálta a tubusba rejtett csekély mennyiségű kábítószert.

 

 

GTA-s akció Kaposváron! - Talált egy autót járó motorral, elvitte krúzolni

Egy böhönyei fiatalember a kaposvári vasútállomás környékén egy járó motorral hagyott autóra lett figyelmes, nem is kellett más neki, gyorsan elhajtott vele. 

 

Kihallgatása során elmondta, hogy csak céltalanul autókázni szeretett volna, ezért hajtott el engedély nélkül az őrizetlenül hagyott autóval.

 

 

Pónikkal együtt nevelte Bandit, a lopott szarvasbikát

A kutasi erdőből tulajdonított el egy gímszarvas borjút az a 22 éves férfi, aki otthona hátsó kertjében, a pónilovak között nevelte tovább.

 

Vallomásában elmondta, hogy az erdőben dolgozott, amikor rátalált a magányos borjúra, ekkor úgy döntött, hogy hazaviszi. Pónilovak között tartotta és időközben nagyon megszerette, el is nevezte Bandinak.

 

Nem jött a Tipszmiksz - Közel másfél milliót játszott el a bolt kasszájából

Többször Tippmixre tette fel a napi bevételt egy bolt alkalmazottja.

 

A kép csak illusztráció

Január 15-én egy szántódi bolt tulajdonosa feljelentést tett, miszerint alkalmazottja 2017 nyarán több alkalommal is pénzt vett ki a napi bevételből. Közel 1,3 millió forintot tulajdonított el a kaszából és tett fel szerencsejátékra, majd vesztett el.

 

Karrier! - Letolatott egy parkoló kocsit, de olyan részeg volt, hogy elmenekülni se tudott

Egy férfi egy piros kis Daewooval próbált meg kiállni a parkolóhelyéről a Béke utcában, ahol véletlenül nekitolatott a mögötte parkoló szürke Peugeotnak.

 

 

A férfi felismervén a bajt, tolatni próbált, ám a helyszínen lévők elmondása alapján annyira részeg volt, hogy nem sikerült neki, ezért inkább kipattant a járműből és elmenekült.

Mire a rendőrség kiérkezett a helyszínre a tettes ismét előkerült, aki azzal védekezett, hogy nem is ő vezetett.

 

A bomba ötlet! - Egy üveg szörpért és egy kávéért tört be a büssüi fiatal 

Hatalmas zsákmánnyal távozott szombat délután egy büssüi házból egy 15 éves srác, hiszen egy üveg szörpöt és egy csomag kávét sikerült a betörés során eltulajdonítania.

 

 

Kiugrott könnyíteni magán,, családja ottfelejtette a pihenőben

Egy román nőt hagyott ott férje az egyik pihenőnél Szegeden, és mire észrevette, hogy felesége nincs az autóban, már messze járt 

Az asszony elment mosdóba, azonban férje ezt nem észlelte és elindult a gépkocsival, mert abban a tudatban volt, hogy a felesége a hátsó ülésen alszik. A férfi több száz kilométert tett meg, mire észrevette, hogy a nő nincs a kocsiban, ekkor értesítette a konzulátust.

 

Munka helyett inkább kocsmázni ment a főnökétől zsákmányolt pénzből 

Egy tabi ingatlannál dolgozó építési vállalkozó lett figyelmes arra, amint egyik segédmunkása épp autójának ablakán keresztül nyúlja le a pénzét. A tolvaj nem várt sokáig, hogy a seggére verjen a zsákmánynak, a helyi sörözőben fogták el a rendőrök.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: