2018. 12. 18., kedd, 15:49

Teslába benzint? Üzemanyagot akart tankolni egy nő az elektromos autójába

Az év egyik legérthetetlenebb videójára decemberig kellett várni.

Percekig próbálkozott egy hölgy Amerikában autója megtankolásával, és bár ez a procedúra többeknél okoz fejfájást, ő valahogy jobban vakarta a fejét amiért ez nem sikerült. Nem is csoda, hiszen a benzinkúton megállva a világ egyik legismertebb elektromos modelljével a Tesla Model S-el nem nagyon lehet tankolni, legalábbis ha az ember nem az elektromos töltőállomásnál foglal helyet.

 

Nem csoda, ha nem tudta hová tegye a pisztolyt...

A nőnek látszólag fogalma se volt arról, hogy nem benzint kell autójába tankolni, hiszen miután nagy nehezen sikerült kinyitnia a tanksapkát, csodálkozva konstatálta, hogy bizony az üzemanyagtöltő nem passzol az elektromos töltőfejbe. Miután próbálkozott párszor, az az ötlete támadt, hogy lehet nem is ott kell autójába tankolni, ezért kinyitotta a csomagteret is, ami még több kérdést vetett fel számára, ott sem talált semmit.

 

 

Itt unták meg az addig harsányan nevető srácok a mögötte álló autóban a műsort, és a segítségére szaladtak, hogy elmagyarázzák, ez itt nem fog menni. A hölgy látszólag viccesen fogta fel a dolgot, jót nevetett magán és megköszönte a segítséget, majd remélhetőleg felkeresett egy elektromos töltőállomást, amelyből például már Kaposváron is találni bőven.

 

Egy biztos, szórakoztató képsoroknak lehetünk szemtanúi!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: