2018. 12. 12., szerda, 11:26

Az arc, aki helyetted Instagramozik, amíg te nyaralsz - Közösségi média bébicsősz a legújabb szakma

„Amíg ön pihen, mi posztolunk.” - ezzel a szlogennel hirdeti legújabb szolgáltatását a népszerű hotellánc, melynek lényege, hogy kezelik helyettünk az Instagramunkat, amíg mi pihenünk.

Hányszor fordult már elő, hogy jól megérdemelt vakációnkat töltjük, de folyamatos nyomást érzünk, hogy ebből minél többet osszunk meg ismerőseinkkel is? Létezik egy közösségi média-aranyszabály, miszerint ha nem posztoltad Instára, az olyan, mintha meg se történt volna. Éppen ezért egyesek szerint fárasztó dolog élvezni a pihenést, és ugyanakkor az Instagramra is elkészíteni a tökéletes posztot.

 

 

Szerencsére az egyik legnagyobb hotellánc megoldást kínál erre az eddig talán fel sem ismert problémára. A svájci Ibis hotel egyedülálló ötlettel rukkolt elő vendégeinek. Mostantól lehetőségük van előfizetni egy közösségi média-bébicsőszre, vagyis egy olyan személyre, aki segítségét ajánlja fel és kezeli helyettünk az Instagramunkat, amíg mi pihenünk.

 

Ami az anyagi részét illeti, mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, hiszen nem kevesebb mint 90 svájci franktól (kb. 22 ezer forint) indul a szolgáltatás. A vendégeknek természetesen meg kell adniuk Instagramos belépési azonosítójukat és jelszavukat, hogy a „szakértőnek” teljes hozzáférése legyen a közösségi médiához. 

 

Mi az egész jelenséget nagyon bizarrnak, ugyanakkor viccesnek találjuk, ahogy ezt a válogatást is, melyen elképesztő pózokban fényképezgetik egymást a "szerelmes" párok, ahelyett hogy élveznék a nyaralást... 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: