2018. 12. 10., hétfő, 15:09

Nem létezik tökéletes ajándék? Dehogynem! Itt a palackba zárt szellentés!

Ez az igazi fingrakéta!

Karácsony közeledtével mindenkit hatalmába kerít az ünnepi hangulat, ha másért nem is, azért biztos, mert jön az ajándékozás, ahol jobb nem leégni, és bugyuta meglepetéssel fárasztani szeretteinket. Ennek érdekében lehet választani tökéletes ajándéknak a Farts Direct termékét, amely tulajdonképpen egy befőttesüvegbe zárt fing.

 

 

És nem is hagyományos pukiról van szó, hiszen a cég gondoskodik az ünnepi egzotikumokról is, így van a legdurvábbnak beharangozott Curry Napalm mellett Töltött becsinált, vagy Kellbimbó Bűzbomba is, ráadásul a gatyánk se megy rá ennek beszerzésére, hiszen kb. 3600 forintért tudunk beújítani egy slukknyit a jóból, ráadásul házhoz is szállítják nekünk.

 

 

Hogy miként készül a palackba zárt szellem azt nem lehet tudni, viszont annyit elárult a cég, hogy az üveg mögé rejtett puki nem mérgező és nem is gyúlékony, így egy csúnya fintoron kívül más kárt nem tudunk választottunknak okozni. Arról vannak elméleteink, hogy miként lehet ezt homemade elkészíteni sőt, ha a saját készítésű termékre ráaggatjátok azt is, hogy kézműves, tuti viszik majd, mint a cukrot!

 

Kinek ajándékoznál ilyet?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: