2018. 12. 04., kedd, 12:29

Teljesül a kaposvári kutyatartók álma? Új kutyafuttatóra van esély a városban!

Kaposváriként, pontosabban kaposvári kutyatartóként rengetegszer hallottunk már a problémáról, miszerint szüksége lenne a városnak egy kutyafuttatóra, hiszen nem sok helyre tudja vinni kedvencét az ember, ha megfuttatná a friss levegőn. Most nagyon úgy néz ki, végre van fény az alagút végén!

Az elmúlt hónapokban minden kaposvári kutyatartót megkeresett az Önkormányzat egy kérdőívvel, amiben arról érdeklődtek, hogy véleményünk szerint szükség van-e kutyafuttatókra, és ha igen, milyen funkciókat is kellene azoknak ellátnia, illetve milyen eszközökkel kellene azokat felszerelni. 

 

 

A várostól igazán jó kezdeményezés lenne egy ilyen terület létrehozása, hiszen jelenleg igen csekély azon helyek száma, ahol négylábú barátaink kifutkározhatnák magukat, vagy csak szimplán szocializálódás szempontjából találkozhatnának más kutyákkal, persze csak az emeletes házak lépcsőházi meetingjeit leszámítva. 

 

 

Ha valamilyen okból kifolyólag nem ért el hozzátok ez a kérdőív, online kitölthetitek még január elejéig és kifejthetitek véleményeteket, hogy ti személy szerint milyen eszközöket látnátok szívesen, illetve milyen fejlesztéseket szeretnétek a kutyafuttatón. 

 

 

Egy azonban biztos, ha sikerül kialakítani egy ilyen helyet, nagy becsben kell majd tartani!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: