2018. 12. 01., Szombat, 13:59

Már csak egy nap és több mint 300 ezer izzót kapcsolnak fel a belvárosban!

Advent első vasárnapján az eddigi évekhez képest jóval több izzó teremti majd meg az ünnepi hangulatot a Kossuth téren és környékén. A belvárosban több mint 300.000 izzót raktak ki az elmúlt a hetekben, korábban pedig soha ennyi égő nem volt még a város karácsonyfáján sem, de visszatér a trón is, illetve több mint harminc árus vár majd titeket a karácsonyi vásárban. 

A város történetében még soha ennyi égő nem került a kaposváriak karácsonyfájára, ugyanis idén 45 ezer új leddel díszítették azt fel. Kedvenc fotós helyeitekből sem lesz hiány, hiszen ahogy megírtuk, a tavalyi évben debütáló Kaposvár fényfüzér is kikerült, illetve a közkedvelt trón is visszatér a szökőkút mellé. 

Hogy még fényesebben pompázzon a város az ünnepi időszak alatt, a Noszlopyban a megszokotthoz képest hét fával több öltözik ünnepi díszbe, illetve az Európa parkban is bővítik a fényfüzérek számát. 

29 kisház foglalta el a helyét, ezzel együtt az ajándékkuckó is, illetve a több mint 30 ételes, italos, és ajándékos árus közül páran már várnak benneteket. 

Holnap 16:30-tól hivatalosan is kezdetét veszi a Kaposvári Adventi Programsorozat, aminek részletes fellépőit és a holnapi nap pontos programját ide kattintva találjátok meg!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: