2018. 11. 23., péntek, 18:40

Tobzódik az őrültségekben a Torkos új étlapja - Cheetos burger, meggyes pizza ésatöbbi'

A mennyei hamburgereiről és pizzáiról ismert Torkos Gyorsbüfé legutóbb ellenállhatatlan kürtőskalács variációival hívta fel magára a figyelmet, azóta pedig gőzerővel dolgoztak étlapjuk megújításán. Hogy végre elkészült, meginvitáltak minket és bemutatták a jócskán kibővült kínálat extrább fogásait. Csak kapkodtuk a fejünket!

Kezdjük pizza kínálatukkal, mely duplájára hízott, mostantól összesen 59 féle feltét variációból választhatunk. Az egyik legmerészebb összeállítás az Indiana művésznevű, melyre a paradicsomos alapon és a sajton túl csirkemell, ananász, meggy és curry került. Első hallásra nagyon extravagánsnak tűnhet, de higgyétek el semmi félnivalótok nincs ha kicsit is kedvelitek a kontrasztos ízpárosításokat.

 

 

A Kegyetlen nevű pizza a papírszájúak nagy ellensége, de aki csípi a csípőset, annak a legjobb barátja lesz - a chilis paradicsomos alapra csípős szalámi, bacon, lilahagyma, jalapeno és sajt kerül. Érdekes kompozíció a Húsvétnek keresztelt pizza is, a fokhagymás-tejfölös alapon csülök, füstölt tarja, főtt tojás, torma és sajt egészítik ki egymást.

A burger szekció 22 darabosra bővült, végre megjelent rajta a cheddar sajt, és egy igazi őrültség is. A Cheetos hambi, ahogy a nevéből kitalálhattátok, Cheetos chipsszel van turbózva, mellette cheddar sajt, sült hagyma, paradicsom, csemege uborka, jalapeno és chilis majonéz figyel, a kísérletező kedvűek semmiképp se hagyják ki!

 

 

Négy új melegszenyó az új étlap termése és mind igazi energia bomba. Nekünk a Kolbászos jött be legjobban, mely fokhagymás-tejfölös alappal indít, rajta parasztkolbász, főtt tojás és füstölt sajt. Jóság!

 

 

A csajos, azaz a salátás szektor hossza is megduplázódott számos könnyű de változatos tétellel, melyek közül a Triest elnevezésűt emelnénk ki - jégsaláta, paradicsom, oliva bogyó, ruccola, lilahagyma, mozzarella, szardella, dresszing és házi pirítós. Jól hangzik, hm?

 

 

Nem kell aggódniuk a cukorszájúaknak sem, egy vadiúj desszert is érkezett a nagy kedvencek mellé. Ez a tutiság a Vanília álom névre hallgat, és legalább annyira fincsi, amint azt az összetevők sejtetik - piskóta, barack, vanília krém, tejszínhab, öntet, mandula. Mmmmm...

 

 

A teljes étlapot megtaláljátok a Torkos Facebook oldalán!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: