Megújult a toponári benzinkút - A Tele-Tank turbózta fel az egységet

2018. 11. 21., szerda, 12:11

Megújult a toponári benzinkút - A Tele-Tank turbózta fel az egységet

Korábban már írtunk róla, hogy átalakításokat véltünk felfedezni a toponári kúton, de most az is kiderült, hogy bizony új tulajdonossal büszkélkedhet a jobb sorsra érdemes benzinkút, melynek köszönhetően rendesen átszabták az apró egység arculatát és szolgáltatásait.

A Tele-Tank benzinkutakon megszokott minőséggel találkozhatnak mostantól azok, akik a Toponári úton szoktak tankolni. A méreteihez képest népszerű kúton már a végső simításokat végzik a szakemberek, hogy arculatilag és minőségileg is teljesen felvegye a versenyt a Tele-Tank többi egységével.

 

 

A megújult helyszín hétköznaponként reggel 6-tól egészen 20 óráig várja a tankolókat, szombaton 6-tól 17-ig, míg vasárnap 7 órától 13 óráig lehet náluk megállni. A tankoláson kívül lehetőségünk van még fújni kicsit az abroncsokba, vagy ha az autópályára készülünk akkor a matricákat is kiválthatjuk náluk.

 

 

A belső vásárlótér is kapott egy kis rácfelvarrást, így az autónkhoz szükséges kiegészítőkön - olaj, fagyálló, ablaktörlőlapát stb. -  kívül is van miből válogatni. A következő napokban a cégér is felkerül a megérdemelt helyére, de még azon kívül is tartogatnak néhány meglepetést tarsolyukban a Tele-Tankos srácok, így nyugodtan lehet náluk is tölteni, ha nem akarunk bekeverni a városba.

 

 

Ki szokott náluk megállni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: