2018. 11. 19., hétfő, 15:20

Bugyiban és melltartóban dobott volna seggest, óriásit koppant az orosz csaj

Még el sem kezdődött igazán a tél, máris megvan az idei szezon legelbénázottabb mozdulata. 

Oroszországban azért már elég komoly fagyok vannak, így már várható volt, hogy az elég bevállalós országból hamarosan elkezdenek özönleni a télies videók, amelyek utcai driftelésekből, meztelen hólapátolásból, vagy az extrém hideg bemutatásáról szólnak. Nos, a szezon ezzel a videóval elkezdődött, és mi már most átadnák az idei legnagyobb balfékének járó díjat a felvételen szereplő hölgynek.

 

 

Történt ugyanis, hogy a nyilván rendesen befagyott tavacska mellett randizó pár női tagja úgy döntött, dob egy seggest még utoljára, mielőtt végleg befagyna a tavacska. Szépen le is vetkőzött, megszabadult ruháitól, az utolsó pillanatban még sapkájától is, majd elrugaszkodott. Bombaként csapódott volna a vízbe, ám azzal nem számolt - nem tudni miért - hogy a jégpácél már túl vastag ahhoz, hogy áttörje, ezért gumilabdaként pattant vissza arról. 

 

 

Barátja hangos röhögésének kíséretében kecmergett ki a partra a hölgy, akinek az eset következtében bokája is eltörött, így az idei télen nem nagyon kell már akcióznia.

 

Gratulálunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: