2018. 11. 15., Csütörtök, 10:38

Annyi edzést tartottak a Fitness Arénában egy év alatt, ami alatt kijárhattuk volna az alsót!

November 19-én ünnepli első születésnapját a Fitness Aréna! Ennek apropóján gondoltuk, összeszedünk róluk egy-két érdekes statisztikát, mint például, hogy a spinningen letekert kilométerekkel hányszor tekerhettük volna körbe a Földet, vagy hogy a leszolizott percek alatt hányszor nézhettük volna végig a Star Wars szériát. 

Voltak páran...

Az edzőteremben az elmúlt egy év alatt rögzítették, hogy hány olyan ember lépte át a küszöböt, aki valójában edzett is náluk valamelyik csoportos órán vagy a teremben. Az így kapott szám pedig 80 ezer, tehát több ember megfordult náluk, mint Kaposvár jelenlegi teljes lakossága...

 

Nem csak a régi tagok!

A Fitness Aréna Berzsenyi utcába való költözése óta annyi új taggal bővült a meglévők mellett, hogy a mozink legnagyobb termét hétszer megtelítené, hiszen 1771 fő váltott bérletet vagy tagságot náluk. 

Csoportban könnyebb

Tudni illik róluk, hogy városi szinten ők bonyolítják le egy nap alatt a legtöbb csoportos órát, egy év alatt összesen 4755-t, sacc per kábé ennyi órát kellett végigülnötök az iskolában az elsőtől, az 5. osztály végéig. 

Gyalogolni jó

Az egyik közkedvelt csoportos edzés náluk a Walking, hetente 18 ilyen órát tartanak a 20 személyes teremben. A srácoktól megtudtuk, hogy egy órán úgy 8 kilométert sétálnak le, ami egy év alatt annyi, mintha 1337-szer kutyagolnánk le oda-vissza a Balatonlelle - Kaposvár távolságot

Mindenki kedvence, a TRX

A TRX óriási népszerűségnek örvend az Arénában, a heti 17 időpont mindegyikén általában az összes férőhely foglalt szokott lenni, nem csoda hát, hogy az ezeken az órákon megfordult emberek száma kitenne 8 Titanic vendégeinek számát, hiszen meghaladja a 18 ezret. 

Tekerj, tekerj, tekerj!

Talán a legelképesztőbb számokat a Spinning órák kapcsán kaptuk, hiszen az összesen megtett kilométerekkel az Egyenlítő mentén 59-szer lehetne megkerülni a Földet.  Hogy jöhetett ez ki? Egy órán egy ember 23 kilométert teker le, a teremben tizenöten férnek el és heti 21 órát tartanak belőle,  innen pedig már csak egy kis matematika...

Kell egy kis szín? Irány a szoli!

A Fitness Aréna összesen 3 szoláriummal rendelkezik az épületben, és mint kiderült, a vendégek nem voltak restek feltöltődni egy kis D-vitaminnal náluk, körülbellül 81 900 percet töltöttek a csövek között, ami annyi idő, mintha a Star Wars filmeket - a kiegészítő részek nélkül - 76 szor néznénk meg. Tuti nem unnánk meg.

Vegyetek részt a Fitness Aréna szülinapján november 19-én hétfőn, hiszen egész nap shake kóstolót tartanak, akciósan vásárolhatjátok meg a 3 hónapos bérletet, és 17-től 19 óráig tortával is ünnepelnek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: