2018. 11. 07., szerda, 12:59

Most csak egy kattintásodba kerül, hogy kaposvári menhelyes állatokon segíts!

A nehéz sorsú, eltűnt, magára hagyott állatokról szóló posztok elborítják a Facebookot, de kevesen vannak akik egy megosztáson túlmenően is segítenek rajtuk. Most egy kattintással kézzel fogható segítséget nyújthatsz egy kaposvári menhely állatainak, és egyúttal egy helyi vállalkozást is az első helyre juttathatsz egy versenyben.

PHILIP Természet- és Állatvédő Egyesület egy kevésbé ismert kaposvári menhely, mely a Zaranyi erdőben található. Kidobott, sorsukra hagyott állatok, láncon élő kutyák segítségére alakultak, és közel húsz éve végzik ezt a sokszor igen megpróbáltató feladatot. Szántó Margit, az egyesület üzemeltetője az idő nagy részében egyedül látja el az ezzel járó feladatokat, a költségek egy részét - állatorvos, élelmiszer, tankolás, eszközök - saját zsebből fizeti, ritkán kap pénzügyi segítséget. Jelenleg 20 kutya, 1 macska és két mangalica él a menhelyen.

 

 

faszacuccok.hu kaposvári vállalkozás segíteni szeretne a menhelyen, de ehhez Ti is kelletek! 

 

Ha ERRE a linkre navigáltok, és a SZAVAZOK gombra kattintotok, 5 Ft-tal segítitek a menhelyet, a faszacuccok.hu-t pedig Az Év Honlapja verseny aranyérméhez segíthetitek, így két kaposvári vállalkozást támogattok egyszerre!

 

 

A szavazás lezártával (november 8. éjfél) a webshop a szavazatok számának ötszörösét adományozza az egyesületnek. Ebben a pillanatban 13.786 szavazatnál járnak (68.930 Ft), ezt viszont jó lenne legalább 100.000 forintra feltornázni!

 

Szavazás után mindenképp osszátok meg a posztot, hogy minél több emberhez eljusson!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: