Megalakult a kaposvári Szurkolók az állatkínzás ellen csoport!

2018. 11. 07., Szerda, 09:09

Megalakult a kaposvári Szurkolók az állatkínzás ellen csoport!

Kedd este Kaposváron is megalakult a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport, így ezután helyben kérhettek segítséget olyan esetekben, amikor más nem tesz semmit a sanyarú sorsú állatokért.

A Szurkolók az állatkínzás ellen csoport 2017-ben alakult meg Fülöp, az egész ország által megismert kutya halála után. Azóta elképesztő társadalmi támogatásra találtak, 72 ezres követőtáborukban egymás mellett harcolnak az állatokért kőkemény - egyébként évtizedes viszályban álló - drukkerek, és nagyjából mindenki, aki szolidaritást érez az állatok iránt.   

Olyan helyzetekben nyújtanak segítséget, melyekben csak együttes fellépéssel lehet tenni az állatkínzás ellen, magyarul amikor a hatóságok nem tudnak vagy nem akarnak lépni. Emellett céljuk a felelős állattartás megtanítása, betartatása, ellenőrzése. Facebook oldalukon folyamatosan adnak hírt kimentett, majd megfelelő ellátáshoz, szerető gazdához juttatott állatokról, nemrég épp a Lengyeltóti gettóból szabadítottak ki egy 7 hónapos kutyust.

Az ország egyre több területe kap lefedettséget növekvő számú csoportjaiknak hála, kedd este a kaposvári csapat is megalakult.

Ahogy írják is, forduljatok hozzájuk bizalommal, keressétek Őket, mert ahol tudnak segíteni fognak!

Itt csatlakozhattok hozzájuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: