2018. 11. 07., szerda, 11:52

Életre kel a régi Csibi Áruház és akár ti is nyithattok majd benne üzletet!

A fiatalok most lehet, hogy kukán néznek a Csibi Áruház név hallatán, de az idősebb korosztálynak biztos egyből bepattant, hogy a Kossuth téren, az Ady Endre és a Noszlopy Gáspár utca találkozásánál található üzlethelyiségről beszélünk. Az évek óta üresen árválkodó, anno áruházként működő helységet ugyanis az önkormányzat most felújítja és a továbbiakban több kisebb boltnak ad majd helyet. 

 

A 20. század elején épült Erzsébet Szálló földszintjén 1945-ben nyitotta meg kapuit a Csibi Áruház, ami gyermekruházati boltként működött. Már jó pár éve üresen árválkodik, mindössze 1-2 kiállítás tartottak benne az elmúlt időszakban, kirakatában pedig láthattuk a Csiky színészeit, a Intersport Ifjúsági Sportfesztivál eredményeit, illetve a Zichy tanulóinak alkotásait

 

 

Ám ennek vége! A Németh István Program keretén belül tovább szépül Kaposvár belvárosa, ennek része, hogy 22 önkormányzati üzlethelyiséget is felújítanak, amelyek közé tartozik a Csibi Áruház is. A boltoknál kicserélik a portálokat, megújult külsőt kapnak, illetve korszerűsítik a fűtést és a világítást is. 

 

 

A régi Csibi Áruház helyén a jövőben 5 bolt fog üzemelni, aminek kivételére akár ti is pályázhattok majd!

 

Végre már!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: