2018. 11. 05., hétfő, 12:06

Öreg házaspárt inzultált Kaposváron egy kamionos! - Olvasói levél

Olvasónktól, Hannától kaptuk az üzenetet, amiben arról mesél, hogy a hétvégi temetőjáráson a nagyszüleit inzultálta egy kamionos több mint 20 kilométeren keresztül. Az ő levelét olvashatjátok alább.

"Nagyszüleim falun laknak és valahol Ráksinál járhattak, amikor beállt mögéjük egy kamionos, aki zöld monstrumával több mint 20 kilométeren keresztül, egészen Kaposvárig a "seggükben" ment. Tudom, hogy max 70-80-nal szokott menni a papa, engem is idegesít, amikor lassítják a forgalmat,

 

de az a kamionos dudált, és villogott nekik folyamatosan. A temetőbe mentek apa sírjához, viszont a kamionos a Dombóvári út kereszteződésénél sem kanyarodott el, hanem követte őket és folytatta a dudálást, meg lehúzott ablaknál ordítva káromkodott nekik.

A temetőnél nem tudtak sajnos leparkolni, mert temetés volt, és mindkét oldalt kocsisor állt, így az utca végén tudtak csak lehúzódni, ahol meg lassítva, ugyanúgy ordibálva elhajtott mellettük a kamion. A Nagymamám szörnyen megijedt, vidéki öregek, nem ismerik és nem is értik, hogy miért történt mindez. Rendesen sokkolta szegényt, azon aggódott, hogy ha hirtelen kell fékezni, akkor nekik megy a kamion. Rengeteg másik kamion és autós előzte meg őket a mögöttük haladó kamionnal együtt, ez is akármikor megtehette volna ugyanezt."

Sokan vannak azon az állásponton, és abban is van valami, hogy egy bizonyos kor után ne üljünk már a volán mögé, ám mint Hanna leveléből is kiderül nagyszüleinek ez az egy opciójuk volt, hogy meglátogassák szeretteik sírjait. Pont ezekben a napokban lehetnénk kicsit elnézőbbek vagy toleránsabbak embertársainkkal szemben. 

 

A kép csak illusztráció!Hanna egy hasonló esetről is beszámolt, ami Svájcban történt:
"Ismerősöm mesélte, kollégája ugyanígy ment egy öreg mögött meg villogott, mert szerinte lassan közlekedett. Az öreg megijedt és felhívta a rendőrséget hiszen felírta a rendszámot, hogy valaki követi és dudál és nagyon fél. A csávó több ezer frank bírságot fizetett és hónapokra bevonták a vezetési engedélyét."

A hölgy mindössze annyit szeretett volna eljuttatni üzenetként nekünk, és ezzel nektek is, hogy ha 'totyog' is valaki előttünk, nem az a megfelelő mód rá, hogy dudálunk és villogunk rá, ezzel is zavarva a vezetését, az meg pláne nem opció, hogy ordenáré mondatokat vágunk hozzá. Legyünk kicsit megértőbbek!

 

Mit gondoltok az esetről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: