2018. 11. 05., hétfő, 11:48

Változtatni szeretnének a szurkolók! - Szombaton feketébe öltöznek a KKK meccsre!

A hétvégén a Kaposvári Kosárlabda Klub a Paks elleni mérkőzésén elszenvedte az idei szezonban zsinórban az ötödik vereségét, amit követően egy nyilvános esemény jelent meg a Facebookon, a Feketében a Változásért elnevezéssel. 

A programot november 10-re tűzték ki a Zalaegerszeg elleni meccsre és ahogy a leírásban is szerepel, arra kérik a szervezők a szurkolókat, hogy feketében érkezzenek, illetve a feldobást követően vonuljanak ki az aulába, ezzel is kimutatva nemtetszésüket. Az eseményt a Somogyi Bicskások oldal szervezte, ezért megkerestük őket, mi annak az oka, hogy erre készülnek, ám egyelőre nem szerették volna kommentálni a dolgot. 

 

 

Hogy utánajárjunk a dolgoknak, elkezdtük olvasgatni a szurkolók kommentjeit is, amiből kiderül, hogy nagyon nem örvendenek, hogy ilyen gyenge a csapat és felhozzák a vezetőséget is, mint a probléma forrását, így ezzel a húzással szeretnének valamilyen változást elérni a csapat életében. De beszéljenek helyettünk az elmúlt hetekben a KKK-ról kijött cikkek és posztok alatti hozzászólások.

 








 

Az esemény Facebook oldalát itt találjátok!

 

Vélemény?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: