November 8-án személyesen találkozhatsz Tomán Szabinával Kaposváron!

2018. 11. 02., péntek, 09:25

November 8-án személyesen találkozhatsz Tomán Szabinával Kaposváron!

Tomán Szabina élvonalbeli divatmodell, kampányarc, mostanra sikeres üzletasszony és boldog családanya. Novemberben Kaposvárra érkezik, hogy a méltán sikeressé vált, általa kifejlesztett Toman Diet termékeket népszerűsítse. A különleges eseményen személyesen találkozhattok vele, hogy egy ingyenes konzultáció keretei között együtt kezdjetek bele az egyedülálló diétába!

A nyílt napnak a Honvéd utcai Toman Diet üzlet ad otthont

Ha esetleg van köztetek olyan csukott szemmel járó, aki nem találkozott még a Toman Diet-tel, annak annyit kell tudnia dióhéjban, hogy olyan minőségi termékeken alapuló fehérjediétáról van szó, mellyel jelentős súlycsökkentés érhető el, az izomtömeg megőrzése mellett. Mindehhez külön étrendet is kaptok, célja a fogyás mellett az egészséges életmód.

 

A diétának fontos része a személyre szabott tanácsadás

A Toman Diet termékcsalád tartalmaz szinte mindent, amit szem-száj megkíván a mindennapokban, így például snackeket: csokikat, kekszeket, nápolyit, joghurtos desszertet, chipseket, kenyeret, több mint 70 féle ízben.   

 

Több mint 70 féle ízben kaphatóak a termékek

 

A diétával kapcsolatos kérdéseiteket bátran feltehetitek Szabinának november 8-án a nyílt napnak otthont adó Honvéd utcai Toman Diet üzletben 11-től egészen 15 óráig, ahol az ingyenes konzultációra is jelentkezhettek.

 

A különleges esemény apropóján játékot hirdetünk, melyen egy 6 alkalmas nyirokmasszázs bérlet talál gazdára! Ha szeretnéd megnyerni, ITT próbálj szerencsét!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: