2018. 10. 30., kedd, 12:24

Már a második kocsmakvíz sorozat vette be a kaposvári estét

Kaposváron is egyre többen cserélik le unalmas hétköznapi estéiket egy szórakoztató kocsmakvízre, és a héten már a második országos bajnoksághoz csatlakozott városunk. 

Bár a műfaj maga nem új, - Magyarországon 10 éve szervezték az első kocsmakvízt - Kaposváron 2017-ben indult az első évad, mely a második legnagyobb csapat, a Quizzone szervezésében valósult meg.

 

Egyre népszerűbb a kvízjáték kocsmai verziója

A játék, mint a neve is mutatja, egy pubokban, kocsmákban, kávézókban játszható műveltségi vetélkedő, melyen csapatok mérik össze tudásukat. Amiben ez a műfaj eltér egy szokványos kvízjátéktól, hogy a kocsmai környezetben akár egy sörrel a kézben, egy hambi falatozása közben játszhatunk a haverokkal. 

 

Hétről hétre több csapat érkezik a Corner különtermébe keddenként

Idén már második szezonjába ért Kaposváron a Quizzone sorozata, és a Corner étterem különtermében kedd esténként mostanra több mint százan jönnek össze az agytornákra, a legutóbbi kvízen 19 db, 6 fős csapat vetélkedett.

 

Szépen megtelt a London Pub az első QuizNight estén

Az egyre növekvő népszerűséget mutatja, hogy a legnagyobb kocsmakvíz márka, a QuizNight is elindította sorozatát a városban, melynek a London Pub ad otthont hétfőnként. Az országos bajnokság 5. fordulójába csatlakoztak a hétfő esti eseménnyel, melyen négy darab 4 fős csapat vett részt, a beszámolók szerint igen jó hangulatban.

 

És te, voltál már kocsmakvízen?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: