2018. 10. 26., péntek, 12:28

Jönnek a zenék a Facebook profilunkba! - Újításokat jelentett be a közösségi oldal

Bizonyára sokatok emlékszik még azokra az időkre, amikor a Facebook hírfolyamunk másból sem állt, csak a YouTuberól belinkelt zenékből. Ehhez leszünk most megint egy kicsit közelebb.

Integrálja a zenét a Stories funkcióba a Zuckerberg csapat, így a már előre megadott muzsikákkal is feldobhatjuk a napi történetünket. A zenékhez a matrica ikon alatt juthatunk hozzá, ahol a Music funkciót kiválasztva már kereshetjük is a kívánt zeneszámot. Az alkotás ezek után megjelenik a képernyőn, majd beállíthatjuk, hogy melyik része és mikor szóljon.

 

 

Ám nem csak a sztorikban találkozhatunk ezentúl zenékkel, hanem a profilokon is. Hamarosan ugyanis az adatlapunkhoz is hozzáadhatunk zenéket, amelyek közel állnak a szívünkhöz, ezzel is személyesebbé alakítva saját oldalunkat. Ezeket a zenéket ismerőseink meg tudják hallgatni, ám letölteni és továbbosztani nem lehet majd őket.

 

 

Az újdonságok fokozatosan jelentkeznek a felhasználóknál, így beletelhet egy kis időbe, míg mindenkinél megjelennek az új lehetőségek.

 

Nálad már lehet zenét választani?

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: