2018. 10. 25., csütörtök, 09:22

Összetörte a Citroent, most keresi a rendőrség

Szerda délután a Buzsáki utcában hajtott neki egy ismeretlen személy az út szélén parkoló kék Citroennek, majd az adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy, egy ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival, október 24-én 14 óra és 16 óra között Kaposváron, a Buzsáki utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr nekiütközött egy, az úttest jobb szélén leállított Citroen típusú gépkocsi bal első sarkának, amelyben anyagi kár keletkezett.  Az okozó a balesethelyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

 

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: