Átalakul a toponári benzinkút! - De vajon mi lesz belőle?

2018. 10. 25., csütörtök, 11:40

Átalakul a toponári benzinkút! - De vajon mi lesz belőle?

Nagy a nyüzsgés Toponáron a falu egyetlen benzinkútja körül.

Az elmúlt hetekben új kezekbe került a Toponári úton található apró kis benzinkút, ahol már meg is kezdődtek a munkálatok. A dolgozók szorgosan nekiestek a mázolásnak, hogy új, szürke-fehér arculatot kölcsönözzenek a közkedvelt kis töltőállomásnak, amely a környékbeliek nagy kedvence, ha benzinkútról van szó. 

 

 

Hogy pontosan mi lesz a sorsa a kútnak még nem tudjuk, ám a mai világban már semmiben nem lehetünk biztosak, így el tudnánk képzelni egy új rakétasilót, szökőkutat, szoborcsoportot vagy akár egy látványpékséget is a helyén, de az is lehet, hogy meghallgatták a kaposváriak óhajait, és egy apró Media Markt nő ki a földből hamarosan.  Ha nagyon elengedjük a fantáziánkat lehet, hogy csak a halloweeni időszakra dekorálják ki még egyszer utoljára a kutat, hogy utána átadják a területet az enyészetnek, és többé nem lehet tele a tank ha itt megállunk.

 

 

Kíváncsiak vagyunk azért a ti véleményetekre is, szerintetek mi lesz a sorsa a Toponári úton található kedves kis töltőállomásnak? Szavazzatok!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: