2018. 10. 24., Szerda, 13:00

Ha Halloween akkor rettegés! Idén a kaposvári Kultik gondoskodik a félelem faktorról!

Két vérfagyasztó alkotást is műsorra tűzött a halloweeni időszakra a kaposvári Kultik mozi, ráadásként egy kis akciót is hirdetett a közkedvelt időszakra.

Ráadásul útjára indítjuk nyereményjátékunkat is ITT, mely segítségével páros belépőt nyerhetsz a Kultik moziba!

Halloween

Az 1978-ban készült eredeti filmet, mindmáig az egyik legjobb horrorfilmként emlegetjük, nem is csoda, hogy már 11 alkalommal futottak neki a folytatásnak/rebootnak, több-kevesebb sikerrel. Michael Myers és Laurie Strode élet-halál csatározását már hosszú ideje követhetjük figyelemmel, nincs ez másképp ez alkalommal sem, bár most nagyon úgy tűnik, hogy értő kezek nyúltak az alapokhoz. Ügyesen eltörölték az elmúlt 10 epizódot, a filmben csak az első alkotásra utalnak vissza, melynek végén Michael, az 1978-as ámokfutását követően egy szigorúan őrzött elmegyógyintézetbe kerül.

Csak úgy, mint az első gyilkolászást megelőzően, most is szótlan apátiában tölti bezárt éveit, ám mikor újra Halloween napjához érkezünk, egy utazás során megszökik. A gyilkos újra elkezdi szedni áldozatait, ám fő célpontja továbbra is Laurie Strode, aki nem semmittevéssel töltötte az elmúlt 40 esztendőt. A nő tudta, hogy egyszer még szembe kerül nemezisével, ezért kellőképp felkészült, amelybe be akarta vonni lányát és unokáját is, több-kevesebb sikerrel. Így most, hogy Michael újra rá, és családjára vadászik, igazán csak egyikük van felkészülve a halálos találkozásra. A vérfagyasztó horror méltó utódja az eredeti alkotásnak, így ha egy kis rettegésre vágytok Halloween alkalmából, ez tökéletes választás lehet a kaposvári Kultik moziban.

Defekt

Ugyan a Halloweenhez nem sok köze van Ryuhei Kitamura filmjének, viszont első ránézésre, rettegésből és feszültségből nem lesz hiány. Elég már csak az alap sztorit végigböngészni, és egyből kiderül, hogy valószínűleg az utolsó másodpercig szorongatni fogjuk azt a bizonyos karfát. Hiszen mi történik, ha egy telekocsiban véletlenszerűen összeállt utazóbrigád, négy idegen és egy szerelmes pár a semmi közepén kap defektet?

Valószínűleg semmi, hatan csak kicserélik a gumit egy pótkerékre, vagy ha az épp nincs náluk, sétálnak egy darabon, hogy segítséget hívhassanak, hiszen a környéken térerő sincs. Ez történne, ha nem a Defektről lenne szó, amelyben van egy hetedik személy is, mégpedig egy mesterlövész, aki a lyukas gumiért is felelős. És mi a célja? Hogy senki ne juthasson el a kocsi mellől élve. A rendkívül feszült, végletekig izgalmas thriller szintén tökéletes választás ebben az időszakban, a kaposvári Kultik mozi egyik időpontjában.

Halloween nap a Kultikban

Ha pedig nem lenne eléggé Halloween hangulatod, akkor irány október 31-én a Kultik mozi, ahol a kedvezményes jegyárakon kívül ajándékok is várnak rád, természetesen csak akkor, ha jelmezbe öltözöl! A rendezvényen véradásra is van lehetőség, amelyért cserébe Kultik törzskártyával és egy doboz popcornnal ajándékoznak meg! Részletek ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: