2018. 10. 15., hétfő, 14:00

Hiányoznál melóból majdnem 20 napot? - Most 6 nap szabival simán megoldhatod!

Elsőre talán hihetetlennek tűnik, de tényleg el lehet intézni egy kis furmányossággal, hogy több mint két hétig a munkahelyünk felé sem kell szagolnunk, ráadásul nem is kerül olyan sokba.

Kivéve ha már ellőttük nyáron az összes szabink, hiszen akkor nem biztos, hogy áldoznánk még fel 6-ot a karácsonyi időszak előtt. Ha viszont van bőven, és keveslitek a nyári pihenési időszakotokat, akkor tessék bátorkodni bedobni a főnöknek, hogy a jövő héten már nem fog látni. És az azt követőn sem.

 

 

Múlt szombaton ugyanis már mindenki ügyesen ledolgozta a jövő hétfőt (ja, mi is!), így egy 4 napos hosszú hétvége előtt áll a dolgozó réteg. Szerdán kellene csak felvenni a munkát, ám ha kivesszük azt a három napot (szerda, csütörtök, péntek) és ügyesen hozzá csapunk még hármat az azt követő hétből (hétfő, kedd, szerda), akkor legközelebb csak november 5-én lát a főni. Két hét múlva ugyanis mindenszentek, és november 1 csütörtökre esik, így pedig megkapjuk a pénteket is, amit majd ledolgozunk november 10-én, szombaton. 

 

 

Szóval ha van 6 felesleges szabadnap a tarsolyban, a főnök pedig tud nélkülözni 16 napot, akkor tessék gyorsan intézkedni, keresni valami jó kis pihenési célpontot, és elutazni néhány napra, hiszen nem minden évben adatik meg, hogy 16 napot zsinórban héderelhessünk teljesen szabályszerűen, fizetett szabadságon!

 

Mi már összepakoltunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: