2018. 10. 10., szerda, 12:40

Esküvőjük napján, menyasszonyi ruhában roskadt vőlegénye sírjára

Egészen szívbemarkoló galériát és történetet osztott meg Facebookján a Loving Life Photography.

A fotósorozatot egy Mandi nevű fotós készítette, aki főként családi, babaváró, jegyes és esküvői fotókra specializálódott, ám legutóbb egy egészen szívbemarkoló eseményt örökített meg. Történt ugyanis, hogy a fotósnak Jessica Padgett és Kendall James Murphy egybekelését kellett volna megörökítenie, azonban szörnyű tragédia történt.

 

 

A 27 éves indianai tűzoltó vőlegény ugyanis szolgálat közben vesztette életét, mikor egy baleset helyszínén egyik ittas társa belerohant egy teherautóba, amely elsodorta őt, sebesülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy már nem tudták megmenteni. Ekkor már jegyben járt menyasszonyával, akivel az esküvőt szervezték. A gyászoló menyasszony a jeles napon megtartotta az esküvőt, viszont nem az oltár elé, hanem vőlegénye sírjához vonult a násznép, hogy megemlékezzenek a férfiról, és fejet hajtsanak a pár síron túl is kitartó szerelméről. 

 

Az igazán szívbemarokoló fotósorozathoz csak ennyit fűzött hozzá a fotós:

Szörnyű, ha valaki hiányzik nekünk. De tudod, ha valaki hiányzik, azt jelenti, hogy áldott vagy. Áldott vagy, mert volt valaki különleges az életedben, aki hiányozhat.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: