Kikormoltuk autónkat anélkül, hogy elindultunk volna! - Kaposváron egyedülálló szolgáltatásba botlottunk

2018. 10. 08., hétfő, 14:52

Kikormoltuk autónkat anélkül, hogy elindultunk volna! - Kaposváron egyedülálló szolgáltatásba botlottunk

Autósok számára már-már kötelező szolgáltatásba botlottunk Kaposváron, ami által új életet lehelhetünk kedvenc járgányunk motorjába. Annyira megtetszett ez az egészen egyedi módszer, hogy jobban utána is jártunk, hiszen bátran tudjuk ajánlani minden tulajdonosnak, aki szeretne a benzinen spórolni, és fontos számára autója állapota.

Gyakori témává vált sajnos újra a benzin és gázolaj ára az autóval közlekedők számára, hiszen lassan nincs olyan hét, hogy ne szökne még feljebb az üzemanyagokért elkért összeg. Ezek az emelkedések főleg a nagyobb fuvarozási vállalatokat, taxisokat bántják, de számunkra, hétköznapi autósokra is hatással van, hiszen ki szereti, ha egyre csak könnyebb a pénztárcája? 

 

 

Erről még nem hallottunk, de kipróbáltuk!

Tehát hasonló témákat súrolva jutottunk el odáig a minap, hogy ha a benzin árakon nem is, az autónk fogyasztásán tudunk javítani, és nem csak azzal, ha óvatosabban nyomjuk a pedált (amit egyébként nem szeretnénk). Ekkor ajánlották be nekünk a HHO Motortisztító csapatot, akik egy egészen egyedi, és Kaposváron egyedülálló szolgáltatással dolgoznak. Gondoltuk miért is ne, felkeltették a kíváncsiságunkat, kipróbáltuk hát mire képes a gépük.

 

 

Csak a motorháztetőt kell felnyitni.

Egy gyors telefonhívás és egyeztetést követően másnap már a megbeszélt helyen találkoztunk is, hiszen ők házhoz jönnek, nekünk nagyon mozdulnunk se kell, elég csak megérkezésükkor a motorháztetőt felnyitnunk. A srácok mondták is, hogy el is mehetünk akár, ők itt lesznek a kocsi mellett amíg lepörög a folyamat, ami egyébként autótól függő, 30-40 perc de akár 1 óra is lehet.

 

 

Így is ki lehet kormolni a kicsikét!

Mi azért maradtunk és faggatóztunk, hogy többet megtudjunk a szolgáltatásról. A srácok egy olyan masinával dolgoznak az egész Dunántúlon (kaposvári és tatabányai székhellyel), amely hidrogén segítségével tisztítja a motor fontosabb alkatrészeit, mindezt pedig úgy, hogy a légszűrőn keresztül vezetik be a csövet, amely a tisztítást végzi. Ezt az eljárást lehet akár karbantartás de javítás végett is alkalmazni, hiszen a tisztítás hatására megszüntethető az ingadozó alapjárat, csökken a fogyasztás és a Co2 kibocsátás, ráadásul nem is fog úgy füstölni járgányunk mint tizenöt éve a húskombinát.

 

 

Mégse eszik ez annyit!

Egyébként minden autós számára ajánlott ez a művelet, hiszen ha inkább csak a városon belül jár valaki, akkor azért érdemes a dekarbonizálás ezen módját alkalmazni, ha pedig valaki gyakran nagy távokat tesz meg, a tisztítást követően jelentős fogyasztás-csökkenést tapasztalhat. Dízeles és turbós autóknál a tisztítás már-már kötelező, de a benzines autó is fellélegezhet egy ilyen fél órás kúrától, amit magunk is tapasztaltuk, hiszen a fordulatszám növekedés és a dinamizmus azonnal érezhető volt (még klímával is!), de a srácok Facebook oldalát görgetve is csak pozitív visszajelzéseket találtunk.

 

 

Tehát aki új lelket lehelne járművébe, legyen az személygépkocsi, teherautó, munkagép vagy akár busz, a srácok segítségével bármikor megteheti, persze csak akkor, ha egyeztet velük időpontot telefonon(+36 20 251 3492), e-mailben, vagy akár Facebook oldalukon keresztül.

 

Mi már megtettük, és az ajánlott 30.000 kilométer megtétele után újra keressük őket, hogy megismételjük a folyamatot.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: