Bírod a csirkét? Ezt próbáld ki! -  Egészen egyedi panírozott csirkével rukkolt elő a Pasa Döner!

2018. 10. 01., Hétfő, 10:29

Bírod a csirkét? Ezt próbáld ki! - Egészen egyedi panírozott csirkével rukkolt elő a Pasa Döner!

Néhány hónapja fedeztük fel magunknak a Honvéd utcában megbúvó apró kis falatozót, a Pasa Dönert, ahol mára már törzsvendégekké avanzsáltunk, hiszen egyszerűen nem tudunk leszakadni ínycsiklandó étkeikről. A minap azonban megint valami újdonságra lettünk figyelmesek a kínálatukban, ki is kérdeztük hát őket gyorsan.

A csirkénél azonban nem álltunk meg, kívánunk valami hagyományosat is, így egy hamburgert is kikértünk. Abból azonban nem a szimplát, hanem a duplát választottuk, amely a hagyományos hamburgerhús és saláta kombón egy plusz emeletnek köszönhetően dönerhúst is tartalmaz, igazán látványos bucit kreálva ezáltal. A döner és a hambi keresztezése meglepett minket, de a srácok ötleténél csak az íze tetszett jobban. 

Ezúttal is teli gyomorral távoztunk hát a Pasából, akik természetesen az új kínálataikat is házhoz szállítják nektek, így még csak kimozdulnunk se kell a csípős őszi hidegbe, csak hívjátok őket (06 82 950 215). Ráadásul ha követitek őket Facebook oldalukon, akár még fizetnetek se kell, hiszen a srácok folyamatosan sorsolnak finomságokat, amiért cserébe csak egy megosztást kérnek.

Egy biztos, a Pasában megint nagyot húztak, és minket továbbra is állandó vendégeik sorában tudhatnak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: