2018. 09. 27., Csütörtök, 11:03

Nem fest túl jól a koliszobád? Mutatjuk, hogy pimpeld fel egyszerűen!

A kollégiumi szobák nem arról híresek, hogy otthonosak, nyugalmat és kényelmet árasztanak, inkább csak egy átmeneti alvóhelyként funkcionálnak, amelyek a hosszú hétköznapok során néhány óra pihenést biztosítanak a fáradt diákoknak.

Viszont nem kell ennek így lennie, hiszen egy otthonosabb környezetben sokkal jobban érezzük magunkat, jobban fog az agyunk, jobb a hangulatunk és szívesebben is térünk vissza egy ilyen szobába a fárasztó napjaink végén. Egy 21 esztendős diáklány Olivia Middlerbooks is hasonlóképp vélekedett, ezért a Mississippi College-n tanuló lakberendező egészen otthonossá varázsolta kollégiumi szobáját.

Nem kell arra gondolni, hogy Olivia tízezreket költött volna az átalakításra sőt, aprópénzből hozta össze ezt a hangulatos kis sarokrészt. Célja az átalakítással az volt, hogy a kollégistákat gyötrő stressztől elvonulhasson egy kényelmes kis sarokba, ahol természetes színek és textúrák uralkodnak, kombinálva a naturális és zöld berendezési tárgyakkal, amelyek pozitívan hatnak a hangulatunkra.

Nyugodtan lehet egy kis inspirációt meríteni a lány szobájából, amelybe mi is sokkal szívesebben térnénk be bármikor, hiszen már-már otthonosabb mint a saját otthonunk, pedig ez csak egy kollégiumi szoba!

És a ti szobátok hogy fest?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: