2018. 09. 26., szerda, 10:36

Piacra dobták a sík hülye telefont, ami visszaadja az életünket

Ha még nem hallottatok a pár éve szárba szökkent butatelefon trendről, eláruljuk: létezik, és az irányzat legismertebb márkája, a svájci Punkt most dobta piacra legújabb készülékét.

Azért használjuk a legújabb jelzőt, mert nem ez az első telefonjuk, az 3 éve jelent meg és a Punkt MP 01 nevet viselte. Miért mondják rá, hogy visszaadja az életeteket? Azért, mert egy olyan analóg mobilról beszélünk, amivel mindössze a következő dolgokat tudjuk csinálni: telefonálni, SMS-ezni, naptárt nézegetni és ébresztést beállítani. Magyarul ez tényleg csak egy telefon, és punkt.

 

A most megjelent Punkt MP 02 ugyanazt tudja mint elődje, annyi különbséggel, hogy a 2G hálózatról 4G/LTE sebességre váltottak, csiszoltak kicsit a külsején, erősebb procit kapott és Gorilla Glass védi a kijelzőt. Tölteni USB-n keresztül lehet, de erre nem lesz túl gyakran szükség, mivel 12 nap az üzemideje.

 

A teló 329 euróba, azaz nagyjából 107 ezer forintba kerül, ami soknak tűnik ahhoz képest, hogy sík hülye, viszont ha azt nézzük, hogy cserébe visszakapjuk az életünket... 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: