Magyarország leggalaktikusabb fellépője érkezik Kaposvárra, készüljetek a rave revüre!

2018. 09. 24., hétfő, 13:45

Magyarország leggalaktikusabb fellépője érkezik Kaposvárra, készüljetek a rave revüre!

Október 5-én Kaposvárra érkezik az ember, a dj, a producer, aki saját magát Magyarország legnagyobb alibi lemezlovasának tartja, zene, lemez és szintifüggőségét viszont nyíltan vállalja. 

 

Nem is titkolhatná szenvedélyét, miután szintigyűjteményének tejútrendszerében készült fotója bejárta a világ, majd az egész hazai szaksajtót. Ennek és egyre szaporodó fellépései dacára fényévnyi távra kerülik őt a sztárallűrök, maradt a srác a 80-as évek italo popjaival, disco és acid bakelitjeivel, na meg az elmaradhatatlan kütyübazárjával.

Ja, hogy kiről beszélek és miért? Hát Galactic Jacksonról, aki újpesti panellakásából érkezik hozzánk október 5-én az e-cafe-ba, hogy helyi kedvencek társaságában - Softmotel, mikrostar, Ricsi&Bali - adjon elő egy akkora rave revüt, hogy leszakad a nem létező diszkógömb. De nem akarom szaporítani a szót, nézzétek meg azt a Stenk-es videóriportot, ami velem is megszerettette ezt a bajszos csibészt: 

 

 

Szóval október 5-én sav, rév, diszkó, de itt nem áll meg az éjszakai vonat, lássuk az e-cafe további kiemelt eseményeit:

 

Szeptember 29. Anderland - Created Human lemezbemutató, + Gab, Páder Tomi

Október 7.Kaposvár gyermek élményfestés délután a BUDAI TÍMEA ART-al

Ha szeretnéd, hogy gyermeked kicsit kikapcsolódjon, feltöltődjön, pozitív élményben részesüljön, mely során nő önbecsülése, akkor szervezd meg számára egy kép megfestését. Imádni fogja!

Október 21. - Kaposvár gyermek élményfestés délután a BUDAI TÍMEA ART-al

November 3. - e-cafe szülinap

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: