2018. 09. 24., Hétfő, 09:51

Rubint Réka, Kiss Virág és Bánkuti Gabriella is érkezik Kaposvárra! - Mutatjuk a Fitness Fesztivál részletes programját!

A múlt héten már írtunk róla, hogy Kaposvár és a környék legnagyobb Fitness Fesztiválját tűzte programra a Fitness Aréna, és nem is kellett sokat várni, megérkezett a részletes program, a kiállítók és az órátadó sztárvendégek névsora, illetve kiderült, milyen ajándékok üthetik a markotokat, ha kilátogattok a fesztiválra. 

Három helyszínen várnak benneteket

A rendezvény a Fitness Aréna edzőtermében, illetve az épület melletti parkolóban kerül majd lebonyolításra. Ezen belül három helyszínen - BioTech USA Nagyszínpad, BioTech Usa Kőzdőtér és Intersport Termek - egy időben több óraadó, sport és bemutató küzül választhatjátok majd ki, a számotokra legszimpatikusabbat. 

A magyar fitnessvilág nagyjai érkeznek Kaposvárra

A kezdést szombat reggel 9 órára időzítették, napközben több helyi kedvenc edzőtökkel is találkozhattok majd. A kaposvári kirendeltség órái mellett beállhattok majd a kaposvári születésű Bánkuti Gabriella Spartanfitt órájára, amit Rubint Réka Alakreformja követ majd a nagyszínpadon, ugyanitt pedig találkozhattok még Tatarek Rezsővel is, aki Iron Box órát tart majd számotokra. 

A BioTech USA Küzdőtéren pedig pár órás eltéréssel Kiss Virág és Kiss János tart majd bemutató edzést és szemináriumot. 

Kiállítókból sem lesz hiány

Lehetőségetek lesz megkóstolni a BioTech USA termékeit és az Absolut Live italait. A helyi éttermek közül a La Pergola is feltűnik majd, ahol megízlelhetitek majd a Fitness Arénával közösen alkotott Fitt menüjüket, illetve a Vörös Kereszt is a helyszínen lesz, ahol vért is adhattok majd. Számos nyereménnyel és ajándékkal készülnek számotokra a fesztivált megelőző időben és ott helyben is, az egyik pedig már fut is a Fitness Aréna Facebbok oldalán, ahol most 25.000 Ft értékű Intersport vásárlási utalványt nyerhettek. 

Az eseményen való részvétel teljesen ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött, amit az edzőteremben hétfőtől egészen október 5-ig tudtok megtenni. Ha pedig nem szeretnétek lemaradni az új infókról, keressétek fel az első Fitness Aréna Fesztivál Facebook oldalát!

Kivel találkozunk majd ott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: