2018. 09. 21., péntek, 10:36

Ezeken aztán rághatod a körmöd! - Az év két legjobb thrillere érkezett a kaposvári moziba!

Bírod az olyan filmeket, ahol megtippelni se lehet a végkifejletet, tele van fordulatokkal, csavarokkal és néhány résznél csak leesett állal bámulsz, hogy most akkor mi történt? Ha igen, akkor nagy szerencséd van, a hétvégén az év talán két legjobban sikerült thrillerét élvezheted a kaposvári Kultik moziban!

Egy kis szívesség

Mi történik ha két teljesen különböző ember ugyan azért a dologért rajong? Barátok lesznek! Bár Stephanie egy özvegy, pedáns vlogger és a szuperanyu címre pájázó nő, addig Emily egy titokzatos, szarkasztikus és kegyetlen férjes asszony, mégis egy csapásra barátok lesznek, hiszen mindketten szeretik gyermekeiket. A két nő innentől együtt éli kisvárosi életét, iszogatnak, vigyáznak egymás gyerekeire és pletykálkodnak, míg egy nap Emily váratlan telefonhívása, mely során egy kis szívességet kér újdonsült barátnőjétől felkavarja az állóvizet.

 

 

A gyönyörű nő eltűnik, a keresés során pedig egyre sötétebb és veszélyesebb titkok derülnek ki, amelyek meghökkentő fordulatokat hoznak a nő környezetében élők életében. A misztikus thriller váratlan fordulatait érdemes végigizgulni a kaposvári Kultik moziban, az alábbi időpontok egyikén:

 

Péntek: 16.50

Szombat: 16.50

Vasárnap: 16.50

 

Előzetes:

 

 

Keresés

Filmek egy egészen kicsi csoportjába illik bele Aneesh Chaganty alkotása, hiszen nem túl sok olyan mozit láthattunk, amelyek teljes egésze a képernyőkön játszódik. Márpedig a Keresés a mai világban használatos kütyük kijelzőit mutatja a nézőknek, legyen az számítógép, telefon vagy televízió, ezeken keresztül követhetjük végig David rémálomszerű kutatását a lánya után. Történt ugyanis, hogy a tinédzser lány, kinek anyukája már korábban elhunyt, gimnáziumba kerül, ám édesapja szinte reggeltől estig végigköveti napjait. Szinte a széltől is próbája óvni lányát, ami sikerül is neki, látszólag minden rendben van, ám egy nap gyermeke nem reagál többé.

 

 

David kutakodni kezd, majd mivel már komolyabbra fordul a dolog a rendőrség is beszáll a nyomozásba, mely során kiderül, hogy lánya közösségi oldalakon mutatott tökéletes élete koránt sem olyan színes és vidám, mint azt digitális környezete látni vélte. A nyugtalanító nyomok már a legrosszabbra készítik fel lassan az apukát, aki teljesen elveszti a fejét, és egyre őrültebb dolgokba megy bele azért, hogy megtalálja végre lányát. A rendkívül feszült és a mai digitális korba tökéletes betekintést nyújtó Keresés az alábbi időpontokban megtekinthető a kaposvári Kultik moziban:

 

Péntek: 19.00, 21.00

Szombat: 19.00, 21.00

Vasárnap: 19.00, 21.00

 

Előzetes:
 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: