2018. 09. 20., csütörtök, 11:53

Zűr az űrben! Folytatódik a Space Jam!

Hivatalosan is bejelentették azt, amire már nagyon sokan vártak: hamarosan érkezik a nagy sikerű, 1996-os Space Jam  sikerfilm második része, méghozzá egy igazi szupersztárral a főszerepben!

Az első részből minden bugyutasága ellenére hatalmas kultuszfilm lett, amelyen nem is tudunk csodálkozni. A siker receptje egyszerű volt, fogtak egy rakat népszerű rajzfilmfigurát, meg egy csokor NBA sztárt és írtak köréjük egy infantilis sztorit. Az eredmény? Világsiker!

 

 

A második rész producere az a Ryan Coogler lett, aki az elmúlt években Creed: Apollo fia és a Fekete Párduc című filmekkel szerzett magának hírnevet. A forgatások a hírek szerint a 2019-es NBA Offseason-ben kezdődnek majd. A Space Jamnek már hivatalos bejelentése is volt: a főszereplő LeBron James lesz, aki a hivatalos bemutatón is megjelent sőt, Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa is ott volt, mindhárman Tune Squad mezben feszítettek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

 

Az egyik legnagyobb kérdés persze, hogy a második részben kik lesznek a vendégszereplő NBA-sztárok. Az elsőben ott volt többek között Charles Barkley, Shawn Bradley, Larry Jonhson és Larry Bird is. Most érdekes lenne látni egy űrlények ellen játszó NBA All-Start Stephen Curryvel, Kevin Durantal, James Hardennel.

 

Várjátok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: