2018. 09. 13., Csütörtök, 16:42

Tiszta retro - Kaposváron a Predator és a Macskafogó!

Igazi ínyencségekkel készülnek nekünk ezen a hétvégén a kaposvári Kultik moziban, amelyek mindegyike kicsit visszarepít bennünket az időben.

Predator - A ragadozó

Az időutazást az új Predator filmmel kezdhetjük meg, hiszen gyilkos vadászunk felidézi a 90-es évek kultuszfilmjeit, amikor először mutatkozott be a közönség számára a kíméletlen lény. Azóta lehúztak már jó pár bőrt a karakterről, meg ő is az emberekről vagy épp a Xenomorphokról, ám lehet ezt a sztorit még bővíteni. Meg is tették, hiszen a Predator - A ragadozó során ismét izgulhatunk az emberekért, akiket szépen sorban levadászik földönkívüli lényünk. Ezúttal viszont nem egy verseny kedvéért érkeztek a Földünkre, hanem egy jóval nagyobb esemény hívta őket bolygónkra. Egy elitkommandós mesterlövész McKenna gyorsan össze is akasztja velük velük bajszát, ami után a titkos kormányhivatalok azonnal ki is faggatják.

A ragadozó viszont addig se ül tétlenül, és sorra szedi áldozatait, így felállítanak egy exkatonákból álló csapatot egy biológussal kiegészítve, hogy megállítsák a szörnyet, és véget vessenek a gyilkolászásnak. Hogy mennyi esélyük van egy sokkal fejlettebb és okosabb lény ellen, akinek az élete a vadászat, gondolhatjátok, de a végére is járhattok a kaposvári Kultik moziban az alábbi időpontokban:

Péntek: 14.00, 16.15, 20.45

Szombat: 14.00, 16.15, 18.30, 20.45

Vasárnap: 14.00, 16.15, 18.30, 20.45

Előzetes:

Macskafogó

Túlzás azt állítani, hogy egy álmunk válik valóra, ha újra a moziban tudjuk megnézni gyerekkorunk egyik legmeghatározóbb alkotását? Szerintünk nem! Szeptember 13-tól ugyanis országszerte visszatér a vásznakra az 1986-os magyar alkotás, a Macskafogó! Ternovszky Béla kaland-, gengszter-, és kémfilmje mindenki számára igazi felüdülés a mai világban, hiszen nem volt olyan fiatal akkoriban, aki ne nézte volna meg ötször egy héten.

A legendás alkotás most felújított képi és hangi világgal kerül újra vászonra, hogy még jobb minőségben élvezhessük Grabowsky kalandjait a gonosz macskák elleni harcban. Az időutazásra az alábbi időpontokban van lehetőségetek a kaposvári Kultik moziban:

Péntek: 14.45

Szombat: 13.00, 14.45

Vasárnap: 13.00, 14.45

Előzetes:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: