Beküldés

2018. 09. 11., kedd, 14:00

Viszlát 700-as fuvardíj - Emelkednek a taxi árak az egész városban

Szeptember 15-től kezdődően búcsúzunk a fix 700 forintos fuvardíjaktól Kaposváron, ugyanis az összes társaságnál emelkednek majd az árak. A díjak nem csak a belvárosban, hanem a város egyes zónáiban is megváltoznak.

A fix díjas tarifarendszer megmarad, ami pozitív, hiszen ha kilométer alapon kellene fizetnünk, jóval mélyebben kellene belenyúlnunk a pénztárcánkba egy-egy fuvarnál. Városon belül egységesen 100 forintos emelésre lehet majd számítani, így egy fuvar 800 forint lesz a jövőben. A városon belüli zónák, így a Cser - Donner, 800-ról 900-ra ugrik, ami a Virág utcától kifelé, a Búzavirág és a Pipacs utcára is vonatkozik majd a jövőben. 

 

 

 

A tarifák emelése főként a sofőrök megnövekedett költségei miatt váltak szükségessé, ez alatt az online pénztárgép üzemeltetést, irreálisan magas biztosítási díjakat, növekedő üzemanyag árakat és a fuvarszervezési díjakat értik. 

 

 

Az Euro700 társaság már le is váltotta a kinézetét és nevük is megváltozott, hiszen már Euro Taxiként dolgoznak

 

Információnk szerint az összes kaposvári taxitársaság emeli a viteldíjakat vasárnaptól, így a fix 800 forint biztos, de a zóna díjakban lehetnek különbségek az egyes társaságok között. Példának okáért lehet, hogy az egyik taxis 900 forintért visz ki a Donnerbe, míg a másik elkér egy ezrest, vagy akár többet is. 

 

Kevesebb marad az utolsó sörre...

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!