2018. 08. 30., csütörtök, 14:48

Mutatjuk, mivel készül nektek a Szivárvány szeptemberben!

Az első őszi hónapban sincs megállás a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotában.

Inkább a filmeké lesz a főszerep a Noszlopy utcában, amelyek száma jelentősen nő a következő hónapban. Elsőként A naplemente ragyogása című japán-francia romantikus film mutatkozik be, de a Mamma Mia! is műsorra kerül még a Szivárványban. Érkeznek a Bűbájosok is, és láthatjuk majd az Escobar, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod és a Férfiak fecskében című filmeket is. A hónap második felében aztán érkezik a Végállomás: esküvő, a Nem vagyok boszorkány és a Napszállta, valamint egy közönségtalálkozót is tartanak, amely során lehetőségetek nyílik beszélgetni Madarász Isti filmrendezővel.

 

 

Ingyenes filmvetítéseket is tart a Szivárvány, hiszen Kaposvárra érkeznek a BIDF filmjei, amelyeket szeptember 7 és 9 között lehet megtekinteni. Ezek között megtalálható a Filmszakadás, A nap árnyékában, a Mesés élet, a Repülj magasra, a Virunga és Az én vérem is.

 

 

A koncertek sem maradhatnak el, szeptember 6-án a Kárpát-medencei magyarok zenéje 2018 lesz, szeptember 29-én Szimfónikus estet szerveznek a Magyar Állami Operaház Zenekarával, míg másnap a Csak musical! című előadás lesz Janza Katával és Dolhai Attilával.

 

A részletes programokat ITT találjátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: