2018. 08. 30., csütörtök, 10:12

Eltűnt egy 19 éves nő Kaposváron

Vasárnap tűnt el otthonából a 19 éves Bogdán Tünde, akinek felkutatásában a Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Bogdán Tünde kaposvári lakos eltűnése miatt, aki augusztus 26-án otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A nő felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

 

 

Bogdán Tünde 171 centiméter magas, erős testalkatú, hosszú, sötétbarna hajú, barna szemű, arca bal oldalán több nagyobb anyajegy található. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, combközépig érő ujjatlan farmeringet és barna szandált viselt.

 

 

Kérjük, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: