2018. 08. 22., Szerda, 17:11

Többet akart játszani, dobta hát szupermodell barátnőjét

Most biztosan sokan azt gondoljátok, hogy eltúloztuk a címet, hiszen ha tényleg olyan bomba nő lenne, nem lenne olyan férfi ezen a bolygón, aki kiadná az útját. Hogy bebizonyítsuk nem túloztunk, kezdjünk máris egy képpel a hölgyről.

Egészen pontosan a mexikói Yanet Garcia (ha ezzel a képpel nem nyertünk meg titeket, Instagram oldalán találtok még) a pattintott hölgyemény, aki országának egyik legcsinosabb és legnépszerűbb műsorvezetője, és akinek párja Douglas „FaZe Censor” Martin volt, egészen a múlt hétig. Történt ugyanis, hogy a 2,5 millió YouTube követővel rendelkező gamer srác úgy gondolta, több időre lenne szüksége, hogy még tovább fejleszthesse képességeit Call of Duty játékosként, ezért szakított kedvesével. A srác elmondása szerint a lány csodálatos, okos és gyönyörű, viszont neki követni kell az álmait, és a legjobbá kell válnia a játékban, ezért lemond szerelméről.

Bizony, az e-sportok úgy tűnik ilyen áldozatokat kívánnak, viszont ez az egész egyenlőre nem jött be, hiszen a hétvégén rendezett CoD Championshipon nem sikerült a bravúr Martinnak, és csúnyán alulmaradt ellenfeleivel szemben. Rajongói természetesen rögtön revansot vettek a gameren, és kérdésekkel kezdték el bombázni, hogy most akkor tényleg megérte e szakítani a lánnyal, és visszakönyörgi e magát ezek után hozzá. A játékos kijelentette, hogy nem tér vissza exéhez, hanem inkább még több időt szentel a játéknak, hogy 2019-ben már világbajnok lehessen.

Nem találunk szavakat…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: