Végleg bezár a Palace, Magyarország egyik legrégebben működő clubja?

2018. 08. 10., Péntek, 09:30

Végleg bezár a Palace, Magyarország egyik legrégebben működő clubja?

Az elmúlt évek trendje folytatódni látszik, a jelek szerint újabb klublegendától kell elbúcsúznunk idén nyáron. A Balaton és az ország egyik legismertebb, legrégebben működő klubja, a Palace Dance Club augusztus 25-re hirdette meg záróbuliját.

A Palace egy évvel a Flört után, 1990-ben nyitotta meg ezüstparti kapuit, az azóta eltelt 29 nyár alatt megszámlálhatatlan partiarc fordult meg náluk. A környéken nyaraló turisták éjszakai szórakozási igényeit kielégíteni hivatott klubban a tematikus nyári partik mellett világhírű dj-k is rendszeresen megfordultak, a 90-es, 2000-es években az underground nagyágyúk színe-java pörgetett itt. Csak pár név közülük: Carl Cox, James Zabiela, Armin Van Buuren, Markus Schulz, Sasha, Tiesto, Westbam, Tom Novy, Timo Maas, Dave Seaman, Deep Dish, Mauro Picotto, Sander Kleinenberg...

Bár nem adtak ki hivatalos sajtóanyagot a bezárásról, az idei nyár utolsó, augusztus 25-i, "The Closing" elnevezésű esemény leírásában végleges zárás szerepel. A 12 órás búcsúbulira 4 teremmel és "megannyi" fellépővel készülnek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: